Opinia Timisoarei

Crima din Primaverii: Cristina Verona se iubea cu o celebra prezentatoare TV?

Capitolul vietii nu s-a inchis pentru totdeauna odata cu moartea violenta a jurnalistei Cristina Verona. Surse din anturajul ei vorbesc despre faptul ca fostul redactor-sef al unei reviste care apare si in Romania s-ar fi iubit in secret cu o celebra prezentatoare TV.

Jurnalista, care stia mai multe limbi straine, facuse, se pare, dupa divortul de sotul ei, o pasiune arzatoare pentru partea feminina.

Dezamagita ca relatiile sale sentimentale cu barbati sunt sortite, una dupa alta, esecului, fosta ziarista, spun apropiati de-ai ei, s-ar fi refugiat in bratele unei colege de breasla, o celebra prezentatoare tv careia, luni in sir, i-ar fi impartasit dragostea, scrie libertatea.ro.

Anchetatorii din cazul “Verona” se feresc sa confirme sau sa infirme povestea lansata pe piata. “Daca era prietena cu Cristina, probabil ca o s-o audiem”, ne-au declarat surse din randul celor care, de cateva zile, incearca sa desluseasca povestea, care se dovedeste a fi si una cu iz amoros. Pina la finalizarea anchetei oamenii legii nu exclud nici varianta unei duble crime.

Exit mobile version