Opinia Timisoarei

Creste numarul elevilor si profesorilor confirmati cu COVID, de la reinceperea scolii, in Timisoara si in judet. 10 clase s-au intors deja in online pana acum

TIMISOARA. La o saptamana de la reinceperea scolii in format fizic, autoritatile au facut bilantul si au prezentat situatia la zi.

CITESTE SI: Se deschid alte 6 centre de vaccinare anti COVID in Timis, 2 la Timisoara si cate unul la Sag, Jimbolia, Mosnita si Giroc. 13 fluxuri noi in judet

Astel, pana in 15 februrie, in scolile din Timisoara au fost confirmati cu noul coronavirus 7 elevi si 4 profesori, iar in judet 6 elevi si 4 profesori.

In acest moment, 10 clase au activitatea fata in fara intrerupta. Este vorba despre o clasa de la Sannicolau Mare si una de la Generala 24 din Timisoara, de cate doua de la scolile din Satchinez si Dumbravita si de 4 clase de la Generala 30 din Timisoara.

Pana in acest moment, nu s-a impus inchiderea totala a vreunei scoli din cauza numarului de infectari cu COVID in randul profesorilor sau elevilor.

Exit mobile version