Opinia Timisoarei

Cresc rosii in curtea Primariei Timisoara, in mijlocul unui santier abandonat de ani de zile. Video

TIMISOARA. De ras sau de plans? In mijlocul unui santier abandonat in curtea Primariei Timisoara de aproape 3 ani au inceput sa creasca rosii.
Cateva plante sanatoase si viguroase si-au facut aparitia dintr-o crapatura in asfalt. Unele au si o multime de flori, semn ca sunt sanse si la cateva tomate coapte vara asta, glumesc cei care au ajuns cu treaba in sediul municipalitatii si le-au observat.

CITESTE SI: Probleme pe strada Grigore Alexandrescu si pe pistele de biciclete de sub Podul Eroilor, obiective finalizate, receptionate de Primaria Timisoara. Urmeaza noi lucrari de reparatii 

Daca tot ne-a facut Dominic Fritz pajiste urbana, de ce n-ar fi si rosii in curtea primariei? De bulion n-or fi destule, dar macar de o salata cu branza la vara, sigur„, spune razand un timisorean glumet.

Uite asa devine Timisoara un orat tot mai eco„, adauga un altul.

Lucrarea asta zace nefacuta de mult timp, vedeti cum sunt peretii…  probabil ca un muncitor, pe vremuri, a mancat niste rosii si a aruncat semintele la intamplare si, pentru ca nu le deranjeaza nimeni, s-au transformat in plante frumoase„, si-a dat cu parerea un altul.

Inca din aprilie 2020, fosta administratie a semnat un contract pentru modernizarea si securizarea cladirii Primariei, dupa ce bucati de tencuiala s-au tot desprins de pe fatade si puneau in pericol trecatorii.

Lucrarile ar fi trebuit sa dureze 18 luni si costau peste 6 milioane de lei. In luna iulie 2020 a fost emisa si Autorizatia de Constructie, iar muncitorii doar au izolat acea aripa a curtii interioare, de teama sa nu cada pe cineva o bucata de zidarie pana cand aveau sa realizeze reabilitarea. Aceasta pentru ca ordinul de incepere a santierului n-a mai fost dat niciodata, pentru ca noua administratie a stabilit ca nu mai era o prioritate modernizarea fatadelor primariei.

In momentul acesta avem foarte multe santiere incepute in oras si nu consideram o prioritate aceasta lucrare. Consideram ca cu acesti bani putem face multe pentru cartierele din oras. Cladirea primariei mai poate astepta„, spuneau reprezentantii administratiei Fritz.

 

Exit mobile version