Opinia Timisoarei

Cozi uriase la Pasapoarte in Timisoara. Oamenii au luat cu asalt serviciul sa le faca documentul de calatorie copiilor fara programare online

TIMISOARA. Nebunie la Serviciul Pasaporte Timis, de 1 Iunie, cand prefectura a decis program special pentru copii, fara programare prealabila online. Fiind si zi libera, parintii au venit in numar mare cu cei mici sa le faca documentul de calatorie, mai ales ca se apropie perioada de concedii.

CITESTE SI: Medicul Octavian Mazilu de la Spitalul Municipal Timisoara, dus in arest. Anchetatorii: A luat mita de 25 de ori de la pacienti si apartinatori in numai doua luni, sume intre 100 si 2000 de lei 

Putin dupa ora 7.00, oamenii au format cozi la cele 2 ghisee deschise pentru copii pana la orele 14.00. Accesul se face in baza unui bon de ordine luat la fata locului. Insa cererea este uriasa.

Stau marturie imaginile de mai jos, trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Pasapoartele sunt valabile 3 ani pentru copiii in varsta de pana la 12 ani si 5 ani pentru cei mai mari.

Potrivit prefectului de Timis, masura vine in ajutorul parintilor care se pregatesc pentru concediile de vara si nu mai gasesc locuri sa-si programeze copiii online in timp utile pentru a putea pleca in vacanta cu un document valabil, dupa ce pasaportul vechi a expirat sau e pe cale sa-si piarda valabilitatea tocmai acum.

FOTO: Facebook/MMTCG

UPDATE: Prefectul de Timis: Am suplimentat ghiseele, dar suntem limitati fizic

Dupa haosul creat la Serviciul Pasapoarte din pricina avalansei de parinti dornici sa le faca documentele copiilor, prefectura Timis a decis suplimentarea numarului de ghisee si da asigurari ca pentru cei care nu vor reusi sa prinda un bon de ordine va gasi solutii in urmatoarea perioada.
Mă bucură că inițiativa de a se lucra într-o zi liberă exclusiv pentru cei mici la Serviciul de Paşapoarte a găsit mulți doritori. Pentru că încă de la primele ore au fost multe solicitări, am suplimentat ghişeele şi am emis numere de ordine.
Suntem totuşi limitați fizic de numărul cadrelor disponibile. Vă promit că vom repeta inițiativa în cel mai scurt timp! Îi asigur pe părinți că se va găsi înțelegere în această vară pentru cei ce vor să plece în concediu cu copiii„, a transmis prefectul de Timis Mihai Ritivoiu.
Exit mobile version