Opinia Timisoarei

Cozi uriase la frontiera in Timis! Ce se intampla la Moravita? FOTO!

TIMISOARA. Se sta si mai bine de o ora la coada! Siruri de masini in frontiera la Moravita sambata dimineata. Sunt sute de oameni care vor sa iasa din tara catre Serbia, iar politistii de frontiera si vamesii au fost nevoiti sa deschida 3 culoare de acces.
Cu toate acestea timpii de asteptare sunt mari.


Multi banateni au decis fie sa-si petreaca weekend-ul de Florii in tara vecina, fie se inghesuie sa-si faca cumparaturile de sarbatori la sarbi.

Dupa cum stiti, din cauza sarbatorilor exista anumite aglomerari. Arterele noastre de control au fost suplimentate si pe sensul de iesire si pe cel de intrare in tara, dar sarbii nu aveau decat o artera si a mers mai greu. Din cauza aceasta s-a creat aglomerarea. La noi erau chiar patru benzi deschise la un moment dat, iar la ei era una singura. Imediat o vor deschide si pe a doua. Am sunat acum un minut si in momentul de fata nu mai este aglomerare la frontiera„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis, Roxana Costache.

Exit mobile version