Opinia Timisoarei

Cozi uriase in vamile din vestul tarii. Cat de mult se asteapta la iesirea din tara. Foto

Perioada concediilor se apropie de final, iar romanii care lucreaza in afara granitelor se intorc la locurile lor de munca.

CITESTE SI: Operatiune in miez de noapte in intersectia de la Marasti, la Timisoara. Foto 

Cozi mari la punctele de trecere a frontierei din vestul tarii. Dupa ce si-au facut concediile in tara si i-au revazut pe cei dragi, romanii care lucreaza in strainatate au plecat catre tarile de adoptie. Odata cu aceasta a crescut si aglomeratia in vami.

Soferii au postat imagini pe retelele de socializare cu cozile formate, si unii scriu ca la vama Cenad se asteapta mai mult de o ora pentru trecerea frontierei.

Conform sistemului informatic al Politiei de Frontiera, in vama Cenad sunt deschise cate trei artere pe iesirea si intrarea in tara, timpul estimat de asteptare fiind de 40 de minute.

Situatia este aproape similara la Turnu, unde sunt deschise doua artere pe sensul de iesire din tara si una pe intrare. Aici timpul estimat de asteptare este de 50 de minute.

CITESTE SI: Locul misterios din Banat unde hotii au ascuns comori, iar peisajul iti taie rasuflarea 

Cea mai mare aglomeratie se inregistreaza insa la Nadlac, unde sunt deschise 5 artere pe sensul de iesire din tara si doar doua de intrare. Aici timpul estimat de asteptare este insa de 60 de minute.

Cei mai mici timpi se inregistreaza la punctul de trecere de la Jimbolia,unde sunt deschise 4 artere pe sensul de iesire si 5 pe cel de intrare, iar timpul estimat de asteptare este de 10 minute.

sursa foto: INFO TRAFIC jud. TIMIȘ

Exit mobile version