Opinia Timisoarei

Cozi de sute de oameni la Timisoara. Unii au stat la rand si de la 4 dimineata ca sa primeasca ajutoarele de la Uniunea Europeana. Video

TIMISOARA. A inceput distribuirea produselor alimentare catre beneficiarii ajutoarelor din partea Uniunii Europene, iar la Timisoara, in prima zi, la coada s-au asezat sute de oameni, chiar si cu cateva ore bune inainte de programul anuntat.

CITESTE SI: De la ‘vom crea o retea de piste de biciclete bine conectata in Timisoara’… la aproape 6 km de rute amenajate in doi ani, toate parte din ‘greaua mostenire’

Daca cei mai multi dintre oameni s-au pus la coada de la ora 6.00, au fost si timisoreni care au vrut sa fie siguri ca vor primi pachetul cu alimente si s-au dus la centrul de distribuire inca de la 4.00 dimineata, astfel ca, la ora 8.00, atunci cand s-au deschis usile, erau deja nervosi si obositi.

Video: George Stefanita

Primaria Timisoara a anuntat ca produsele alimentare provenite din stocurile de interventie comunitara se vor distribui catre beneficiari intre 30 ianuarie si 13 februarie 2023, in limita stocului disponibil, in locatia de pe strada Lorena nr. 25, de luni pana vineri intre orele 8.00 si 16.00.

Timisorenii care se afla printre beneficiarii ajutoarelor alimentare de la UE vor primi faina de grau si de malai, doua pungi de paste, ulei, zahar, orez, dar si conserve de carne de vita si porc si pateu. De asemenea, in pachet se vor afla si borcane cu compot si gem de fruncte.

 

Exit mobile version