Opinia Timisoarei

Covor rosu intins pe strada sub bolta de flori. Nunta de romi, intrerupta de jandarmi si politisti in Timis. S-a lasat cu amenzi. Foto

TIMIS. Porti impodobite, strada blocata si covorul rosu intins pe drumul public.

CITESTE SI: Accident cu 3 masini, una s-a rasturnat. Ce s-a putut intampla dupa o schimbare de banda. Video 

Asa s-a pregatit de petrecere o familie de romi din Lugoj. Cum acestia au blocat o strada in apropierea Podului de Beton din oras, un localnic a sunat la politie, iar in locul oaspetilor au ajuns inainte politistii si jandarmii.

Oamenii legii i-au ceruit organizatorului sa ridice bolta de flori si covorul rosu intins pe strada.

In timp ce unii dintre politistii locali le spuneau petrecaretilor ca nu au voie sa isi intinda decoratiunile pe strada, unul dintre indivizi i-a amenintat pe politisti ca il suna pe ‘primarul Francisc Boldea’.
Barbatului i s-a explicat ca Boldea nu mai este primar inca de toamna trecuta si s-a linistit in cele din urma, asta in timp ce proprietarul imobilului a inteles ca a facut o greseala si s-a grabit sa o indrepte inainte sa fie amendat. In cateva minute, bolta si covorul rosu au disparut iar asfaltul a fost curat, scrie lugojinfo.ro.

Totusi, organizatorul nuntii nu a scapat nepedepsit.

Deoarece nu am reusit cu vorba buna, petrecerea s-a incheiat cu o amenda in valoare de 2000 de lei si promisiunea unei noi amenzi in valoare de 6000 de lei daca activitatea se reia dupa plecarea jandarmilor. Misiunea s-a incheiat cu succes la ora 14:10, iar pana in prezent linistea publica nu a mai fost tulburata‘, transmit reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Timis.

Exit mobile version