Opinia Timisoarei

Costel Pantilimon, noul manager de la Politehnica Timisoara

TIMISOARA. Fostul portar al Politehnicii Timisoara, dar si al echipei engleze Manchester City, Costel Pantilimon, va fi „uns” miercuri ca manager general al Politehnicii Timisoara. Se pun sperante in venirea lui „Fane” si la capitolul financiar, deoarece acolo este „calcaiul lui Ahile” la clubul de pe locul 19 din liga secunda.

CITESTE SI: Nu viteza, ci pietonii au provocat cele mai multe tragedii in accidente pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet, anul trecut. Pe locul trei sunt abaterile biciclistilor. 47 de vieti curmate si 59 de oameni grav raniti 

Fostul portar si-a inceput cariera la Aerostar Bacau, dar a venit la Timisoara de tanar si a debutat in prima liga in „era Iancu” intr-un egal de poveste cu Dinamo, la 4 martie 2007. A jucat in alb-violet aproape 100 de partide, a fost transferat apoi la Mancheter City.

A mai trecut in cariera pe la Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna, Nottingham Forest, Omonia Nicosia si Denzilispor.

La nationala a evoluat la mai multe categorii de juniori si tineret, plus la echipa mare, unde a strans 27 de selectii.

Costel Pantilimon, care pe 1 februarie a implinit 36 de ani va fi prezentat miercuri oficial la Politehnica. Se stie in acest moment doar ca venirea lui inseamna si lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Exit mobile version