Opinia Timisoarei

Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Banat, a fost batut intr-o spalatorie auto din Timisoara

TIMISOARA. Costel Busuioc, faimosul zugrav cantaret din Ghilad, devenit vedeta la un show de talente din Spania, a ajuns la Clinica de Maxilo Faciale din Timisoara, dupa ce ar fi incasat cativa pumni de la patronul unei spalatorii auto din oras.

Busuioc, se pare, isi dusese la curatat niste covoare, in zona Calea Sagului, iar cand le-a recuperat s-ar fi luat la harta cu patronul spalatoriei. Acesta din urma i-ar fi aplicat cateva lovituri in zona fetei.

Dupa scandal, Busuioc a mers la Sectia 3 Politie Timisoara care era in apropiere ca sa depuna plangere impotriva agresorului. In timp ce discuta cu agentii, cantaretului i s-a facut rau, iar acestia au chemat o ambulanta. Medicii l-au transportat la spital.

Politistii l-au luat la intrebari pe barbatul care l-ar fi agresat pe Costel Busuioc. Acesta se numeste Romica Bejanariu, zis si Romica Blondu’,  o mai veche cunostinta de-a oamenilor legii din Timisoara.

Adus la audieri la sectie, barbatul a sustinut in fata politistilor ca nu el l-a batut pe Costel Busuioc, ci un angajat de-al sau cu care nu s-ar fi inteles la pret legat de spalatul unor covoare. Extrem de relaxat, Romica Blondu a facut si o gluma pe seama intamplarii sustinand ca l-ar fi putut agresa „pentru ca nu-i place cum canta”.

La randul sau, Costel Busuioc a spus ca totul a pornit de la faptul ca el ar fi cerut un bon fiscal pentru curatarea covoarelor pe care nu l-a fi primit. I s-au oferit insa cu generozitate cativa pumni in plina figura si in zona coastelor.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version