Opinia Timisoarei

Cosmin Tabara, primul liberal care intra in competitia interna a PNL pentru functia de primar, la Timisoara. Alin Nica, pe lista interna pentru CJT

TIMISOARA. Viceprimarul PNL al Timisoarei, Cosmin Tabara, este primul membru al PNL care si-a depus candidatura in cursa interna a partidului pentru fotoliul de primar al orasului, la alegerile din 2024. Anuntul a fost facut de presedintele PNL Timis, Alin Nica.

In PNL competitia este un mod de viata si de aceea ma bucur sa anunt ca avem prima candidatura pentru postul de primar al Timisoarei. Competitia pentru aceasta pozitie extrem de importanta a fost deschisa de viceprimarul Timisoarei si presedintele Organizatiei PNL Timisoara, Cosmin Tabara. Vreau sa il felicit pe colegul nostru pentru curaj si ii urez succes in competitia interna.

Sper ca de acum incolo sa prinda curaj si alti colegi deoarece PNL nu duce lipsa de profesionisti si de oameni competenti care se pot angaja intr-o astfel de lupta„, a precizat Alin Nica.

Urmeaza ca toti cei care se vor inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului oficial la primarie sa fie votati de catre membrii partidului, iar cel care va primi cele mai multe voturi din partea colegilor, va fi apoi sustinut de intregul partid.

S-au dus vremurile in care daca cineva „se da bine pe lânga sefu” ajunge pe o lista, fara sa conteze daca are vreo competenta pentru functia la care candideaza si fara ca membrii PNL sa isi dea girul pentru candidatura. Acum, inainte sa propunem electoratului candidati, acestia vor trece prin filtrul alegerilor interne. Candidatii nu mai apar din spatele usilor inchise„, a adaugat Nica.

In plus, acesta si-a anuntat intrarea in competitia interna pentru inca un mandat in fruntea Consiliului Judetean Timis, si in acest caz urmand sa aiba loc o competitie interna.

Va reamintim, fostul primar, Nicolae Robu, a anuntat, la sfarsitul anului trecut, ca nu intentioneaza sa candideze din partea PNL, ci ca va intra in cursa independent.

CITESTE SI: Nicolae Robu anunta ca va candida independent pentru functia de primar la Timisoara

Exit mobile version