Opinia Timisoarei

Cosmin Tabara, presedintele PNL Timisoara: Sau iesim de la guvernare sau ne ducem in cap! PNL reprezinta un electorat care l-a mandatat cu un scop in Parlamentul Romaniei, nu doar sa faca figuratie sau sa fie ‘brelocul’ cuiva

TIMISOARA. Semnal de alarma tras de presedintele PNL Timisoara. Cosmin Tabara spune ca partidul din care face parte trebuie sa iasa de la guvernare, daca nu este tratat cu respect si ca, in caz contrar, PNL risca sa iasa de pe scena politica.

Sa fie clar: PNL trebuie sa sustina masuri liberale si nu impotriva principiilor liberale! Sa nu uite ca el reprezinta un electorat care l-a mandatat cu un scop in Parlamentul Romaniei, nu doar sa faca figuratie sau sa fie „brelocul” cuiva, in speta al PSD!

Daca nu este tratat cu respect, ca un partener, daca ideile si principiile liberale nu exista in coalitie, care este sensul ramanerii acolo? Putem sa ne dam la o parte, sa-i lasam sa guverneze cum vor daca nu tin cont de nimeni si nimic, iar cei care cred cu tarie „doar” in politica lor sa ramana cu ei!

Daca lucrurile continua in acest ritm, iar PNL nu face nimic, risca sa iasa de pe scena politica! Principiile sunt mai importante decat cateva luni de guvernare. Nu se mai poate ca tot ce se intampla anti-economie sa fie decontat de noi, PNL.

Repet, este nevoie de reforma, dar una reala. Nu facuta in pripa, peste noapte, prin O.G.„, a scris Tabara pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat ca opinia este una personala, si nu a organizatiei pe care o conduce, insa mai spune ca „tacerea, ACUM, inseamna lasitate, complicitate si iresponsabilitate”.

Declaratia presedintelui PNL Timisoara vine in contextul in care, in cursul zilei de marti au avut loc mai multe negocieri la nivel national, in cadrul coalitiei de guvernare, iar premierul Marcel Ciocacu a amenintat ca demisioneaza daca liberalii nu accepta masurile fiscale necesare pentru a acoperi deficitul bugetar.

Exit mobile version