Opinia Timisoarei

Cosmarul din fiecare sfarsit de saptamana in zona Pietei Aurora din Timisoara. Video

TIMISOARA. Saptamana de saptamana, cei care merg la cumparaturi in Piata Aurora din Timisoara trebuie sa indure un adevarat test de anduranta. La fel localnicii, care se trezesc ca nu mai pot pleca din fata blocurilor cu masina.

CITESTE SI: Radarele fantoma ale politistilor din Timis, din nou pe Facebook. Stiti cine va filmeaza? 

Pentru ca toata lumea merge la piata cu masina, stradutele din zona pur si simplu sunt blocate de sutele de autoturisme ale caror soferi fie incearca sa inainteze, fie sa parcheze. Nimeni nu mai tine seama de niciun semn de circulatie, cu atat mai putin de cele care interzic parcarea.

Asezata pe drum, la margine de trotuar ori incalecandu-l, fiecare isi lasa masina cum apuca, iar cartierul se transforma intr-o uriasa parcare in care oamenii abia se strecoara dintr-o parte in alta.

S-a intamplat si duminica dimineata, pe strada Teatrului din vecinatatea pietei, atunci cand soferii au ramas pur si simplu blocati in trafic minute in sir, nemaiputand sa inainteze niciun metru. Oamenii au incercat sa se organizeze singuri si au inceput sa dirijeze traficul, pentru a putea iesi din blocaj.

Potrivit celor care locuiesc in zona, situatia se repeta in fiecare weekend, cand intre orele 9.00 si 15.00 traficul in zona este efectiv paralizat. Iar pe strazi nici urma de politisti locali.

Imaginile de mai jos, care nu mai au nevoie de niciun comentariu, ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Exit mobile version