Opinia Timisoarei

Cosmarul continua pe strada de pamant dintre vile, la Timisoara! De ce intra in iarna tot fara asfalt?

TIMISOARA. Cosmarul parea ca se sfarseste pentru o multime de timisoreni. ‘In sfarsit, Edgar Quinet, strada de pamant din cartierul de vile Braytim, va vedea pentru prima oara asfaltul’. Aceasta era ultima promisiune a primarului Nicolae Robu in 5 noiembrie. Edilul spusese ca in 15 noiembrie muncitorii si utilajele vor fi la treaba.
Dar bate decembrie la usa si nici urma de ele in zona.

Primarul Nicolae Robu are o explicatie.

Chiar azi am intrebat de ea, stiu ca bietii oameni astepata de atata amar de vreme sa inceapa lucrarile, dar cand a fost sa semnam contractul, am aflat ca firma are anumite probleme cu alte societati la care e datoare. Eu sper sa se apuce de treaba, sa execute lucrarea conform caietului de sarcini prezentat in licitatie si sa le oferim oamenilor ceea ce merita. E o strada de 400 m, dar pe 200 de metri sunt lucrari mai mari, ca trebuie lucrat si la canalizare. Restul e asfaltare. Am dat ordin de incepere a lucrarilor„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Lucrarea costa 500.000 de lei, iar costul e suportat din bugetul local. Santierul de pe strada Edgar Quinet, in functie de vreme, ar trebui sa dureze 3 luni, a precizat edilul sef al Timisoarei.

CITESTE SI: Ultima veste! Ce se intampla cu strada de pamant dintre vile, dintr-un cartier rezidential din Timisoara?

Exit mobile version