Opinia Timisoarei

Cosmar in bucataria unui restaurant cu terasa din Timisoara. Dupa mizeria crunta pe care au gasit-o, inspectorii OPC au pus lacatul pe usa. Foto si video

TIMISOARA. Li s-a facut fizic rau. O mizerie de nedescris si produse expirate au fost descoperite de  comisarii de la Protectia Consumatorului in weekend in urma unui control intr-un restaurant din Timisoara.

CITESTE SI: Cu egiptenii inghesuiti in portbagaj, spre vestul Europei. Migranti capturati de politistii de frontiera din Timis

Inspectorii au facut mai multe controale duminica, insa s-au ingrozit de ceea ce au gasit in bucataria unui local de pe malul Begai, in dreptul Universitatii de Vest, al carui nume spun ca nu-l pot face public deocamdata. Comisarii au descoperit, pe langa murdarie si produse tinute in conditii improprii, unele expirate de cativa ani.

Aragazuri imbacsite, cu strat de jeg de un deget, podele murdare, pe care erau cazute resturi de mancare, sau ziduri mucegaite, toate creau imaginea unui loc de groaza.

In astfel de conditii era preparata mancarea pentru clienti.

Activitatea restaurantului a fost suspendata de indata de catre inspectorii de la Protectia Consumatorului Timis, iar produsele retrase de la vanzare.

Urmeaza sa fie stabilita si o amenda uriasa pentru patronii restaurantului.

Exit mobile version