Opinia Timisoarei

Coruptie la o asociatie de revolutionari din Lugoj! Presedintele lua in interes personal un procent din indemnizatiile colegilor

sursa foto: http://stirileprotv.ro

Colecta 10% din indemnizatiilor colegilor sai din asociatia de revolutionari si ii cheltuia in scop personal. Este intamplarea sefului Asociatiei 16-21 decembrie din Lugoj, Petrica Balint. Barbatul a ajuns in atentia procurorilor DNA si va fi cercetat pentru trafic si cumparare de influenta.  Petrica Balint a luat in ultimii ani de zilei intre 200 lei si 60.000 lei, sume date pentru a le preschimba certificatele de membru si a le obtine retroactiv anumite indemnizatii, prin intermediul cunostintelor sale.

„Avand in vedere faptul ca in cauza sunt reclamate infractiuni de coruptie, respectiv abuz in serviciu, cumparare de influenta si trafic de influenta, fapte prevazute de art. 13, ind. 2 si art. 6, ind. 1 din Legea 78/2000 si art. 257 din Codul penal, a caror cercetare si solutionare intra in competenta Directiei Nationale Anticoruptie, dosarul a fost inaintat la parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj cu propunere de declinare a competentei in favoarea DNA – Serviciul teritorial Timis”, spune Marinela Hotico, purtatoarea de cuvant de la IPJ Timis.

Exit mobile version