Noutati :

Cornel Samartinean, candidat ARD, propune majorarea plafonului de ajutorare pe membru de familie

15 noiembrie, 2012 - 03:43 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ELECTORAL
0

TIMISOARA. Cornel Samartinean, candidat pentru Camera Deputatilor, pe Colegiul electoral 1 din partea ARD, propune majorarea plafonului de ajutor din partea autoritatilor, pentru timisoreni, astfel ca de la 786 de lei acesta sa creasca la 1.200 de lei.

Cornel Samartinean a avut o intalnire cu reprezentantii FALT, iar in urma discutiilor a reiesit ca este necesara majorarea plafonului de ajutorare a populatiei nu numai pentru caldura, ci si pentru apa calda.

Se doreste marirea plafonului pentru ajutorul de incalzire nu numai pentru caldura ci si pentru apa calda. Asociatiile de proprietari incearca sa introduca aceasta modificare in legislatie si eu zic ca este o chestiune corecta. Cerem majorarea de la 786 lei, cat e acum, la 1.200 de lei pe membru de familie„, considera Samartinean.

Candidatul ARD a mai spus ca in urma discutiilor, reprezentantii FALT si-au exprimat nemultumirea ca in Romania este in vigoare o legislatie stufoasa in privinta functionarii asociatiilor de proprietari care, conform noilor reglementari, nu pot functiona pe contracte de prestari servicii, ci doar cu contracte de munca.

Este o lege care functioneaza de 15 ani si care nu au reusit sa fie oarecum in concordanta cu diversele ministere. Sunt mai multe legi, una la Ministerul Administratiei, alta la Ministerul de Finante, care se bat cap in cap si care ii obliga sa faca contracte de munca inclusiv la femeia de serviciu care inseamna mai multi bani, taxare suplimentara si cresterea taxelor. Legislatia in loc sa fie armonizata, incurca tot mai mult„, a declarat Samartinean, care considera ca legea trebuie schimbata si armonizata intre ministere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...