Opinia Timisoarei

Copilas de 5 ani, pierdut de familie in multimea de la concertul Lepa Brena de la Timisoara

TIMISOARA. Moment de disperare pentru o familie care si-a pierdut copilul in marea de oameni care au participat la concertul Lepa Brena de sambata seara la Timisoara.

CITESTE SI: Dupa ce toata vara timisorenii au fost lasati prada roiurilor de tantari, administratia Fritz anunta ca face toamna o prima actiune de dezinsectie din avion la Timisoara

Micutul s-a ratacit in multime si a fost observat de o femeie care s-a apropiat sa-l intrebe unde este mama lui. Intrucat micutul nu a stitu sa raspunda, timisoreanca a alertat jandarmii, care au inceput sa-i caute familia.

Intre timp, mama baietelului anuntase autoritatile ca micutul a fost pierdut, iar revederea a fost emotionanta atât pentru cei doi, cât si pentru jandarmii care au reusit sa le fie de ajutor.
Pentru noi este o noua oportunitate de a multumi cetatenilor pentru increderea pe care ne-o acorda de fiecare data când se bazeaza pe noi si reamintim totodata recomandarile pe care le transmitem inainte de fiecare misiune cu public numeros pe care o executam:
Supravegheati copiii, daca acestia va insotesc la manifestari, iar daca va aflati in situatia in care aveti nevoie de ajutor, apelati la sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmi sau numarul unic de urgenta „112”, au transmis reprezentantii Jandarmilor Timisoara.

Va reamintim, sambata seara, zeci de mii de oameni au participat la un concert eveniment al artistei sarbe Lepa Brena, la Iulius Town Timisoara.

Exit mobile version