Opinia Timisoarei

Copila disparuta la Tulcea, gasita in Gara de Nord din Timisoara. Motivul incredibil pentru care a plecat de acasa si a traversat tara

TIMISOARA. O fetita de 14 ani plecata de acasa in 1 martie a fost gasita dupa 4 zile la Timisoara.

CITESTE SI: Mormantul artistului Peter Jecza, vandalizat in Cimitirul din Calea Lipovei, la Timisoara. A fost furat monumentul funerar. Foto 

Denisa Gabriela Coada a disparut in dimineata primei zile de primavara, dupa ce a luat de acasa suma de 200 de lei si a lasat familiei o scrisoare.

Adolescenta ar fi mers intr-o padure de langa Mahmudia, judetul Tulcea, sa refaca un traseu pe care l-a citit in cartile „Pisicile Razboinice”, de care este foarte pasionata, scrie antena3.ro.

Timp de patru zile, copila nu a mai dat niciun semn de viata, iar parintii au apelat la ajutorul Politiei si al presei pentru a o gasi pe Denisa.

Politistii au dat-o in urmarire nationala pe copila si au cerut tuturor celor care ar putea-o intalni sa sune imediat la numarul unic de urgenta 112.

Fata a fost gasita duminica dimineata…la Timisoara. Adolescenta a fost vazuta in Gara de Nord din Timisoara de agentii de la Politia Transporturi in apropierea caselor de bilete. Acestia au recunoscut-o, s-au apropiat de copila si au intrebat-o ce cauta in gara. Fata le-a spus politistilor ca a venit la… o prietena. Apoi nu a mai vrut sa raspunda la nicio intrebare.

A fost dusa la Directia pentru Protectia Copilului Timis si va ramane acolo pana cand mama ei va veni de la Mahmudia sa o preia. Femeia s-a pus la drum inca de la primele ore ale diminetii.

In urma activitaților de cautare desfașurate la nivel național, minora Coada Denisa Gabriela, disparuta in dimineata zilei de 1 martie 2023 de la domiciliul din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea, a fost gasita in aceasta dimineata, 5 martie 2023, in jurul orei 06:15, in gara Timisoara Nord, judetul Timis. Adolescenta a fost gasita cu sprijinul politistilor din Timisoara, urmand sa fie condusa la un centru de primire D.G.A.S.P.C. Timisoara„, transmit reprezentantii Politiei Romane.

 

Exit mobile version