Opinia Timisoarei

Copil sfasiat de un ciobanesc german, in Banat

Momente de groaza pentru un copil de 9 ani. Acesta a fost pur si simplu desfigurat, dupa ce a fost atacat de un caine, din rasa ciobanesc german.

CITESTE SI: ‘Mi-am omorat baiatul’. Anuntul cutremurator de la 112, venit din vestul tarii. O mama a stat cu cadavrul fiului ei in casa 12 ore 

Totul s-a intamplat marti seara, in Aradul Nou. Micutul se intorcea acasa de la joaca in momentul in care a fost atacat de cainele unor vecini.

„Copilul se intorcea acasa din parc si, undeva in dreptul casei proprietarilor respectivului caine, s-a împiedicat de o piatra, moment in care cainele a sarit pe el si a inceput sa-l muste peste tot. Norocul copilului a fost cu o vecina, care cand a auzit tipetele a iesit si a strigat, iar atunci copilul a scapat si a luat-o la fuga spre casa. Locuim la cateva case distanta. Cand a intrat in casa am ramas socat”, a declarat tatăl copilului pentru Special Arad.

Familia a dat imediat alarma, iar pe copil l-a dus la spital, unde este si acum internat.

„Copilul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente cu plagi multiple la nivelul corpului. Cele mai grave sunt la nivelul coapsei drepte”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, Simina Roz.

Citeste mai mult aici.

Exit mobile version