Opinia Timisoarei

Copil roman amenintat cu moartea de unguri pentru ca purta drapelul tricolor de Ziua Maghiarilor la Sfantu Gheorghe

Salba de mesaje de amenintare pe Facebook, dupa a fost postata o poza cu un pusti din Covasna care s-a fotografiat cu drapelul Romaniei la gat chiar in timpul unui miting de Ziua Maghiarilor in centrul orasului Sfantu Gheorghe.


Potrivit dantanasa.ro, imediat dupa ce Cosmin a postat fotografia pe pagina sa de Facebook a fost asaltat de comentariile zecilor de utilizatori maghiari ai retelei de socializare care il injura si il amenintari cu bataia si chiar cu moartea pe Cosmin pentru gestul sau. Aprecierile maghiarilor merg de la „tigan imputit” la „sicriu„. Cosmin este asigurat chiar ca acum va trebui sa se mute din Sfantu Gheorghe in Brasov sau in Voinesti, noteaza rtv.net.

In locul tau nu as mai iesi pe strada„, „Cred ca meriti o bataie mare„, „Cred ca va trebui sa mergi sa te distrezi de-acum in Brasov si in Voinesti„, „Nu-l omorati, vin acasa si vreau si eu sa-i dau„, „Doamne .. Daca l-ar fi vazut vreun ungur .. sigur sicriu…„, sunt doar cateva dintre comentarii.

Baiatul este laudat de catre romani pentru gestul sau, iar printre sustinatorii acestuia se numara si Sabina, fetita cu bentita tricolora de la liceul „Korosi Csoma Sandor” din Covasna.

Exit mobile version