Opinia Timisoarei

Accident teribil! Copil prabusit de la etajul 4, in Timisoara

TIMISOARA. Intamplare dramatica la Timisoara in aceasta dimineata. Un copil de 11 ani a cazut de la etaj in zona Pietei Balcescu.

CITESTE SI: BRAVO! Ce-a facut un sofer care a vazut un tanar ce azvarlea in Bega ghivecele cu flori de pe podul Michelangelo din Timisoara? VIDEO!

Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenta la Spitalul de Copii Louis Turcanu unde medicii fac eforturi sa-i salveze viata.

Copilul e in stare grava si i se fac mai multe investigatii, au spus pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii spitalului.

Copilul era singur acasa si a cazut de la fereastra apartamentului parintilor, aflat la etajul 4, direct pe caldaram. Un trecator a dat imediat alarma la numarul de urgenta 112.

CITESTE SI: Timisoara are indicatoare… trasnite! Cum ramai blocat in trafic? VIDEO!

Un copil de 11 ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc de locuinte din zona Balcescu. Un om aflat pe strada, intr-o statie de tramvai l-a observat si a sunat imediat serviciile de urgenta la numarul 112. Copilul se afla singur acasa, parintii fiind plecati la serviciu. Acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul de Copii din Timisoara, fiind in coma„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Bocancea, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Politistii incearca sa afle in ce conditii s-a petrecut accidentul.

UPDATE: Copilul prabusit de la etaj a murit in mainile medicilor care se chinuiau sa il salveze

In ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-i salva viata, micutul nu a rezistat. Din pricina multiplelor traumatisme, trupul sau firav a cedat la scurt timp dupa accident, chiar pe masa de operatie.

Micutul avea capul zdrobit, iar o coasta ii perforase unul dintre plamani, astfel ca hemoragia a fost una extrem de puternica.

 

Exit mobile version