Opinia Timisoarei

Copil muscat de vipera in fata blocului, adus de urgenta la Timisoara. Foto

Un copil de numai 13 ani a ajuns la spital la Timisoara, dupa ce a fost muscat de un sarpe chiar in fata blocului in care locuieste.

CITESTE SI: Spalatorie auto aproape demolata de un sofer. O fetita a fost ranita in urma accidentului 

Totul s-a intamplat la Deva, in cartierul Progresului. Alexandru se juca impreuna cu prietenii lui, iar la un moment dat s-a aplecat sa ridice ceva de pe trotuar. Atunci, copilul a fost muscat de un sarpe, care s-a si facut nevazut.

Mama l-a dus rapid la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Deva. Medicii i-au administrat ser antiviperin, dupa care pustiul a fost urcat intr-o ambulanta si trimis la Timisoara.

Se presupune ca ar fi muscatura de vipera, iar umflatura a evoluat foarte agresiv. Am mers la Urgenta din Deva, unde i-au facut ser antiviperin si, dupa aproximativ o ora, ne-au trimis la Timisoara, cu ambulanta cu medic. Pe drum a avut frisoane, iar mana i se umflase foarte tare. La Timisoara am mers tot la urgenta, unde i-au facut mai multe analize, i-au dat perfuzii si ne-au transferat pe secția de Chirurgie. M-au contactat mai multi parinți, inclusiv din zona de case de la poalele Cetatii, care mi-au spus ca si la ei in curti au aparut serpi care par a fi vipere. Am stabilit sa ne adresam cu o petitie la primarie, poate se rezolva ceva”, a declarat pentru ziardehunedoara.ro, Mihaela Lupas, mama copilului.

Baiatul de 13 ani nu este singurul care a dat peste un sarpe in cartierul Progresului. O alta fetita a zarit o reptila in apropierea unui punct de colectare a deseurilor. Acum, copiilor din acest cartier al Devei le este teama sa mai iasa la joaca in fata blocului pentru a nu fi muscati de taratoare.

sursa foto: ziardehunedoara.ro

Exit mobile version