Opinia Timisoarei

Copil lovit de masina pe trecerea de pietoni langa Timisoara

TIMISOARA. Accident langa Timisoara, sambata dimineata. Un copil a fost izbit de o masina pe zebra pe soseaua care leaga Timisoara de granita cu Serbia.

CITESTE SI:  Manevra Heimlich, explicata de medici si asistenti la Timisoara. Video cu ce trebuie sa faci ca sa salvezi o viata 

Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni la intrare in Sag. Soferul unei autoutilitare care circula spre Jebel n-a franat la timp si a lovit copilul de numai 12 ani, pe care l-a trantit pe asfalt.

La fata locului a ajuns un echipaj al ambulantei care l-a preluat pe baiat si l-a dus la spital.

Un barbat, în varsta de 64 ani, a condus o autoutilitara pe DN 59, dinspre Timisoara, spre Jebel, iar la un moment dat a surprins si accidentat un pieton, in varsta de 12 ani, care era angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, semnalizata in mod corespunzator. In urma evenimentului, a rezultat o victima, respectiv minorul, în varsta de 12 ani. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordarii de îngrijiri medicale. In cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, transsmit reprezentantii IPJ Timis.

Soferul a fost verificat atat cu etilotestul, cat si cu drugtestul, care au aratat ca acesta nu consumase alcool si nici droguri inainte de a urca la volan.

Exit mobile version