Opinia Timisoarei

Copil de 4 ani izbit de un biciclist, care mai apoi a disparut de la locul accidentului. Micutul are un picior rupt, politistii il cauta pe curier. Daca il vezi, suna la 112! Foto

TIMISOARA. Grav accident la Timisoara. Un copilas de numai 4 ani a fost grav ranit dupa ce a fost lovit de un curier pe bicicleta.
S-a intamplat pe strada Nemoianu, in vecinatatea Spitalului de Copii.

Baietelul era impreuna cu tatal si surioara lui. Barbatul a parcat masina in apropiere de casa si l-a dat jos pe copil, iar, pana a luat-o din autoturism, din scaunul special, si pe fetita mai mica, baiatul a traversat strada. In acel moment, biciclistul l-a lovit pe baietel in plin si l-a trantit la pamant.
Curierul, cetatean strain, a stat de vorba cateva minute cu tatal, care a apucat sa-i faca si o fotografie, insa n-a zabovit prea mult la locul accidentului si a disparut, iar acum este cautat de politisti.

Micutul a fost dus de parinti la Spitalul de Copii, intrucat are o fractura la un picior.

Cand va fi gasit, biciclistul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului.

La data de 04.08.2023, în jurul orei 17:30 în municipiul Timisoara , pe strada Colonel Enescu s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor.

Un biciclist,în timp ce se deplasa pe strada Colonel Enescu dinspre strada Paris spre Iosif Nemoianu a surprins și accidentat un băiețel de 4 ani (pieton) care se afla pe partea carosabilă, ulterior bărbatul a părăsit locul accidentului.

Băiețelul a fost transportat la spital de către părinți, polițiștii fiind sesizați în jurul orei 19:00 de către unitatea medicală.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului , în care efectuează cercetări pentru identificarea bărbatului și stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului, fapt pentru care redăm semnalmentele acestuia.

Semnalmente biciclist:
Bărbat, cetățean străin, vorbitor de limba engleză, aproximativ 1,70 – 1, 75 m, constituție atletică.

Îmbrăcăminte: purta un tricou negru,pantaloni scurți negri, adidași albi, șapcă albă cu cozoroc negru, în spate purta un ghiozdan roșu.
Oricine poate oferi detalii cu privire la bărbatul din imagini, vă rugăm să apelați Serviciul de Urgență 112. Vă mulțumim!„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, in luna martie a acestui an, o fetita de numai doi ani a fost izbita, in zona pietonala a Timisoarei, de un biciclist care asigura servicii de curierat. Fetita a fost preluata de ambulanta si dusa imediat la spital.

CITESTE SI: Fetita de 2 ani izbita in plin de un biciclist pe o strada pietonala in centru, la Timisoara. Micuta ranita a ajuns la spital. Video

Momentul impactului a fost filmat. Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional!

Curierul pe bicicleta, in varsta de 26 de ani, care a provocat accidentul pe strada pietonala din centrul Timisoarei, si-a vazut de drum la scurt timp dupa ce ambulanta a preluat copilul.

Dupa o vreme acesta s-a prezentat insa singur la audieri la Sectia 1. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara au decis atunci ca biciclistul sa fie lasat sa plece acasa, fiind cercetat in continuare in stare de libertate.

 

Exit mobile version