Opinia Timisoarei

Copil de 10 ani, mort, lovit de o masina la Timisoara

TIMISOARA. Tragedie la Timisoara, sambata seara. Un copil in varsta de numai 10 ani a fost omorat de o masina in zona Fabricii de Zahar.

CITESTE SI: Intersectia care da batai de cap unora dintre soferii din Timisoara. Disputa pe regulile de circulatie. Cine are dreptate? Video

Accidentul s-a petrecut la iesirea din oras, pe strada Polona. Copilul a traversat prin loc nepermis si a fost surprins de o masina.

Cand i-a tasnit in fata autoturismului, conducatorul auto a franat brusc, dar nu a mai putut sa evite impactul.

Medicii de pe Ambulanta au intervenit rapid la locul accidentului, insa, din pacate, in ciuda eforturilor disperate de a-l salva pe micut, prin manevre indelungate de resuscitare, inima acestuia a incetat sa mai bata.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Primele verificari au aratat ca soferul nu bause inainte de a se urca la volan. Agentii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

„In jurul orei 18:05, polițiștii Biroului Rutier Timisoara au fost solicitati sa intervina la un accident rutier petrecut pe strada Polona din municipiul Timisoara.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca un barbat, in varsta de 34 de ani, a condus un autoturism pe strada Polona din municipiul Timisoara, dinspre localitatea Utvin spre strada Ovidiu Cotrus, iar la un moment dat a surprins si accidentat un pieton, care se afla angajat in traversarea drumului public prin loc nepermis.

In urma impactului, din nefericire, pietonul (un baiat in varsta de 10 ani) a decedat.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version