Opinia Timisoarei

Copil batut intr-o cresa din Timisoara de fiica fostului international Iosif Rotariu. I-a rupt micutului un picior, iar acum plateste pentru asta. Imaginile video te pot afecta emotional

TIMISOARA. Momente teribile surprinse de camerele de supraveghere intr-un club privat din Timisoara, care functiona pe post de cresa, in urma cu cateva luni. Un copilas de numai doi ani a fost batut in mai multe randuri de o ingrijitoare de 33 de ani, nimeni alta decat fiica fostului international Iosif Rotariu, Romina.

Cresa, in fapt un club privat neacreditat de Ministerul Educatiei, apartine familiei fostului fotbalist la Timisoara si se afla in zona de sud a orasului.

Parintii copilului au reclamat la politie in iunie 2018 faptul ca micutul a fost lovit in cresa si a ajuns acasa cu un picior rupt, fiind ulterior internat timp de 3 saptamani, la Spitalul de Copii Louis Turcanu. Iar pe langa fractura, micutul a suferit si un soc emotional.

La acel moment Iosif Rotariu sustinea ca totul s-a intamplat pe cand fiica sa Romina, bolnava de diabet, trecea printr-o criza de hipoglicemie si nu ar fi realizat ce face. Tanara a fost retinuta atunci pentru 24 de ore si apoi cercetata sub control judiciar pentru purtare abuziva si lovire si alte violente.

Procurorii au preluat cazul, au finalizat ancheta si au trimis-o pe Romina Rotariu in judecata. Avocatii familiei copilasului agresat cer si 500.000 de euro daune morale. Parintii povestesc ca ar mai fi inca doi copii agresati in aceeasi cresa de catre fiica fostului international.

Parintii baietelului au privit cu groaza imaginile, care au fost facut publice abia astazi, si vor acum ca femeia sa ajunga dupa gratii.

„Tot m-am oprit si m-am uitat la urmatorul film, ca nu am putut sa ma uit la tot deodata. O stare de…, ce sa va mai spun, si un pic de ura… dar imi vine intrebarea: de ce i-ai facut chiar lui asta, cu ce ti-a gresit? Sa-l bati in repetate randuri?”, spune Valentin Petcu, tatal baiatului.

„Daca as vedea-o acum, nu cred ca as apuca sa-i spun ceva. Sincer va spun pentru ca nu stiu cata putere mai am sa o vad, sa stea in fata mea si sa o intreb de ce. Din punct de vedere fizic, acum copilul e bine. Psihic, el a fost afectat si este in continuare afectat. Facem terapie la psiholog si suntem in proces de acomodare, dar nu in colectivitate, ci acomodare fata de alte persoane decat cele pe care el le stia. In prima etapa am fost in faza de acomodare fata de bunici”, a completat mama copilului, Roxana Petcu.

Procesul in care Romina Rotariu este acuzata de purtare abuziva, rele tratamente aplicate minorului si loviri si alte violente va incepe saptamana viitoare la Judecatoria Timisoara.

Filmarile cu scenele de violenta au fost facute publice odata cu finalizarea anchetei.

Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional!

Imediat dupa incident, in vara, Iosif Rotariu si-a exprimat regretele pentru cele petrecute. Sotii Rotariu sunt cunoscuti si pentru că au adoptat o fata si un baiat, ambii cu grave probleme de sanatate. Pentru tratamentul lor au facut mari sacrificii de-a lungul anilor.

 

Exit mobile version