Opinia Timisoarei

Copil batut de sotul unei consiliere USR, nu departe de Timisoara. In scandal a intervenit si politiciana, furioasa ca pustiul se certase cu fiul lor. Video

TIMISOARA. Interventia intr-o cearta intre copii s-a sfarsit cu scene violente langa Timisoara.

Un baiat de 15 ani a fost batut de tatal prietenului sau, cu care avusese o rafuiala pe strada, in localitatea Seceani. Barbatul l-a lovit cu furie pe copil cu palma peste cap. A intervenit si sotia, Mirela Pop, consilier local USR la Ortisoara, care l-a bruscat la randu-i pe baiat.

Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional.

Tatal copilului agresat a chemat politia.

La data de 23.03.2023, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a fost agresat fizic de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau pe o strada din localitatea Seceani.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul secției fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”.

Polițiștii administrează probatoriul în cauză, cercetarea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Barbatul agresiv a fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul IPJ Timis.

Pe retelele sociale, localnicii din Ortisoara i-au cerut socoteala consilierei USR pentru cele intamplate si chiar i-au cerut public demisia.

Iata explicatiile Mirelei Pop!

UPDATE: USR Timis ia pozitia strutului

Am solicitat conducerii USR Timis sa comenteze cele intamplate, insa, desi ni s-au dat asigurari ca va fi formulat un punct de vedere in cel mai scurt timp, nici la 5 ore dupa inaintarea cererii nu am primit niciun raspuns.

UPDATE 1: USR Timis, solidar cu colega de partid

Vineri dupa amiaza, in jurul orei 17.00, dupa mai bine de 6 ore de la solicitarea unei pozitii, reprezentantii USR au formulat un punct de vedere legat de intamplarea in care au fost implicati o membra USR si sotul sau.

USR Timis a luat la cunostinta cu profunda ingrijorare incidentul neplacut in care a fost implicata una dintre membrele noastre si fiul sau si isi exprima solidaritatea cu familia afectata. Condamnam ferm orice forma de violenta si ne preocupa faptul ca sesizarile legate de bullying nu au primit raspunsul adecvat din partea autoritatilor si institutiilor implicate. Institutiile responsabile trebuie sa ia masuri concrete pentru a preveni si combate fenomenul de bullying in scoli, asigurând un mediu sigur si sanatos pentru copii.

Regretam situatia in care a ajuns familia colegei noastre si recunoastem ca gestul sotului ei de a recurge la violenta este regretabil. Ne solidarizam cu familiile care se confrunta cu fenomenul de bullying si incurajam colaborarea cu autoritatile si institutiile pentru protejarea si asigurarea sigurantei copiilor. De asemenea, facem apel la autoritatile competente sa investigheze incidentul si sa ia masurile necesare pentru protejarea drepturilor copiilor.

USR Timis se angajeaza sa militeze pentru un mediu sigur si sanatos in scoli, sustinând initiative si proiecte care contribuie la prevenirea si combaterea violentei in rândul tinerilor si la dezvoltarea unei societati mai responsabile si empatica„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii USR Timis.

Exit mobile version