Opinia Timisoarei

Copil batut de parintii unei fetite intr-un parc din Timis din cauza unei mingi. Video

TIMIS. Scene incredibile intr-un parc din Timis in care se jucau mai multi copii. Doi parinti l-au batut si l-au trantit la pamant pe un tanar care le-ar fi lovit fiica cu o minge.

Totul s-a intamplat intr-un parc din localitatea Parta. O fetita de 6 ani care se juca in parc a fost lovita cu mingea de un baiat cu 7 ani mai mare. Fetita a mers acasa si le-a spus parintilor ce s-a intamplat, iar acestia au decis sa isi faca singuri dreptate.

Mama micutei a mers in parc si nu a stat prea mult la discutii, ci pur si simplu l-a luat la bataie pe adolescentul de 13 ani. Copilul a incercat sa se apere, insa a fost pus la pamant de femeie.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Dupa ce a fost batut de femeie, tanarul a intrat si pe mainile tatalui micutei, care l-a ridicat pe tanar in aer si l-a trantit la pamant. In urma impactului, baiatul si-a rupt clavicula.

In data de 3 septembrie, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Peciu Nou au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Parta un minor in varsta de 13 ani ar fi fost agresat fizic de catre doi adulti. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat ca cele sesizate se confirma. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente. In continuare politistii efectueaza cercetari pentru a se stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile comiterii faptei„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version