Opinia Timisoarei

Copil batut de colegi intr-o scoala din Timisoara, internat in spital. ‘Diriginta l-a scuturat de praf si voia sa-l trimita pe jos acasa’

TIMISOARA. Violenta intr-o scoala din Timisoara. Un copil de 10 ani a fost batut cu pumnii si cu picioarele de doi colegi de clasa. A fost scos cu greu din mainile lor de un alt elev care a dat alarma la cabinetul medical al scolii. Baiatul a ajuns in cele din urma la spital.

CITESTE SI: Se dezvaluie noua maternitate a Spitalului Municipal, ce se construieste la Timisoara. Cum va arata. Foto in premiera 

Totul s-a intamplat la Scoala Generala 7 din Calea Lipovei in urma cu cateva zile.

Totul a inceput dupa un schimb de replici intre copii, iar la finalul orei, baiatul meu a fost trantit la pamant pe holul scolii si lovit cu bestialitate in cap, in spate si in piept. Copilul lesinat in bataie a fost scos de sub picioarele lor de un alt coleg si dus la infirmeria scoli. Vazandu-l in ce hal era, de la infirmierie au sunat la ambulanta… in scurt timp SMURD-ul si politia au venit pentru a-i acorda ajutorul. Dupa stabilizarea copilului am fost dusi la spital pentru investigatii si monitorizare si a ramas internat in spital. Are tratament medicamentos pentru a evita spargerea unor vase de sange la cap sau, in caz ca s-au spart, sa se dizolve. A facut si un atac de panica„, a povestit pentru opiniatimisoarei.ro mama baiatului agresat in scoala.

Revolta femeii e cu atat mai mare cu cat parintii sunt cei care platesc pentru paza unitatii de invatamant pentru a se asigura ca cei mici sunt supravegheati.

Paza scolii este platita de catre parinti pentru a fi copiii supravegheati pe tot parcursul programului, iar pe langa aceasta paza mai exista si profesor de serviciu….din pacate in acel moment nici urma de aceste persoane. Diriginta, dupa ce l-a scuturat de praf, voia sa il trimita pe jos acasa, insa infirmiera nu a lasat-o si a chemat salvarea„, a mai spus pentru opiniatimisoarei.ro mama elevului batut.

Copilul a avut nevoie de spitalizare, iar mama spune ca a depus plangere la Politie si spera ca cei vinovati sa plateasca pentru durerea pricinuita fiului ei.

Inspectoratul Scolar Timis nici macar nu a fost informat de catre conducerea Scolii Generale 7 de producerea acestui incident. Inspectorul sef a aflat de la opiniatimisoarei.ro de cele petrecute.

Directiunea scolii nu ne-a informat despre acest incident, intrucat a considerat ca a fost doar o ‘ciufuleala’ intre copii. Intr-adevar a fost anuntata Salvarea pentru a-l prelua pe copilul lovit, asa cum cere procedura. Diriginta de la acea clasa va fi schimbata„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aura Danielescu, inspector sef ISJ Timis.

A fost doar o ‘ciufuleala’ intre elevi la finalul orelor de curs. Victima a fost dusa la cabinetul medical al scolii, era medicul acolo, si, conform procedurii, medicul a anuntat Salvarea si elevul a fost transportat la spital pentru investigatii. Nu exista nicio plangere facuta la Politie. Parintii copiilor implicati in incident au fost la mine, s-au impacat. Cei doi elevi agresori vor primi mustrare scrisa si se vor alege cu scaderea notei la purtare„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro directoarea Scolii 7 din Lipovei.

Politistii o contrazic pe directoarea scolii si spun ca au inceput cercetarile in acest caz.

Politistii au fost sesizati ca elev de 10 ani ar fi fost agresat dupa terminarea orelor de cursuri, in incinta unei institutii de invatamant de pe raza municipiului Timisoara. A intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente in care se efectueaza in prezent cercetari, urmand ca la definitivarea acestora sa fie propusa solutia corespunzatoare catre Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version