Opinia Timisoarei

Copaci smulsi din radacini, intr-o parcare din Timisoara. Teii vigurosi au fost pusi la pamant cu excavatorul. Video

TIMISOARA. Stateau in calea unor amenajari dintr-o parcare privata, asa ca au fost pusi la pamant cu un utilaj.

CITESTE SI: 4 firme si asocieri vor sa largeasca drumul intre Timisoara si Mosnita. Lucrarea trebuie terminata in 9 luni 

Se intampla in zona sensului giratoriu de la AEM, in vecinatatea liniei de tramvai care duce in Ciarda Rosie.

Un cititor opiniatimisoarei.ro a surprins chiar momentul in care cativa tei vigurosi sunt daramati cu un excavator care ii smulge din radacini aplecandu-i cu ajutorul cupei.

Pomii fusesera toaletati in primavara si s-au umplut de ramuri proaspete, spun cei care locuiesc in zona. Oamenii se arata nemultumiti ca nu s-a putut gasi alta solutie pentru a-i salva, intrucat in zona Buziasului poluarea este insemnata, data fiind vecinatatea platformei industriale.

Pentru locatia respectiva, care este una privata, exista un act emis, un Acord de Mediu, pentru amenajarea unei parcari, din partea Agentiei de Mediu. In iunie a fost emis documentul, si in privinta copacilor se mentioneaza ca se propune taierea unui numar de tei salbatici, de pe domeniul privat, si a unui molid de pe domeniul public. Titularul a instiintat Primaria pentru inceperea lucrarii si a primit autorizatia de constructie„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro Mihai Cepeha, seful Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului Timis.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

Exit mobile version