Opinia Timisoarei

Copac prabusit peste o masina pe un bulevard din Timisoara, dupa ce s-a smuls din radacini. Foto

TIMISOARA. Desi nici macar n-a adiat vantul, un copac s-a smuls din radacini si a cazut peste o masina parcata in centru, la Timisoara. Arborele a ramas lungit de-a curmezisul drumului.

CITESTE SI: Operatiunea Semaforul la Timisoara. Zeci de carnete de conducere ‘saltate’ de politisti de la soferii care au trecut pe rosu 

S-a intamplat, vineri dimineata, pe bulevardul Revolutiei, chiar in fata Clinicii ORL a Spitalului Municipal din Timisoara. Cei aflati in zona au auzit un zgomot la primele ore ale zilei, iar cand au iesit, au gasit arborele prabusit peste sosea. Si peste autoturismul unui timisorean.

Pagubitul spune ca a contactat autoritatile si ca reprezentantii Primariei i-au transmis ca nu-l pot despagubi pentru avarierea masinii. Aceasta desi pomul era putred si ar fi trebuit intretinut de municipalitate, mai ales ca se afla pe unul dintre cele mai circulate bulevarde.

Primaria refuza sa despagubeasca. Cu toate ca nu a fost furtuna. Putea sa cada dimineata la ora 8 si era un copil acolo, Doamne fereste„, a transmis indignat barbatul care ne oferit si fotografiile pe adresa redactiei.

Pompierii au intervenit si au indepartat trunchiul de pe bulevard.

Exit mobile version