Opinia Timisoarei

Copac prabusit in Parcul Copiilor din Timisoara. A cazut pe o alee pietonala

TIMISOARA. Imagine de infarct in Parcul Copiilor din Timisoara unde trunchiul unui copac uscat s-a prabusit peste o alee. Doar lipsa copiilor din parc a facut sa nu aiba loc o nenorocire.

CITESTE SI: Oameni inghititi de pamant langa Timisoara. Lupta contracronometru pentru salvarea lor

Din imagini se poate vedea ca acel copac era putrezit pe interior, iar bucati de lemn s-au imprastiat in zona in care a cazut trunchiul.

Muncitorii de la Horticultura au sosit imediat in locul unde a avut loc incidentul si aduna lemnul

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma prabusirii copacului.

Este un incident nefericit si care ne intareste convingerea ca orasul are nevoie atat de un tomograf de arbori – care sa ne ajute sa stim care este starea de sanatate a copacilor din oras si care sunt cei care pot prezenta pericol pentru trecatori – cat si de un gradinar-sef, un om responsabil de lucrarile care se efectueaza in parcurile din oras. Licitatia pentru achizitionarea tomografului a fost lansata, iar concursul pentru ocuparea postului de gradinar-sef va fi si el lansat in curand. In ceea ce priveste incidentul de azi din Parcul Copiilor, Primaria Timisoara a cerut un raport societatii Horticultura S.A., cea care ar trebui sa se ocupe de ingrijirea acestui parc. In urma acestui raport se vor lua toate masurile necesare pentru ca astfel de incidente sa fie evitate in viitor„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Exit mobile version