Opinia Timisoarei

Controlori din Timisoara, agresati in statia de tramvai. Un angajat STPT a ajuns la spital

TIMISOARA. Incident grav, joi seara, la Timisoara. Doi controlori au fost agresati in timpul serviciului, imediat ce au coborat dintr-un tramvai, in zona Pietei 700.

CITESTE SI: Copiii unei familii de… traci din Timis, preluati cu scandal de jandarmi in grija statului. Tatal s-a baricadat in casa cu micutii. Video 

Controlorii Societatii de Transport Public din Timisoara, un barbat si o femeie, tocmai coborasera din vagon, in jurul orei 18.30. In dreptul lor s-a oprit o masina in care se aflau doi barbati, care au coborat geamul si au inceput sa ii injure pe cei doi angajati STPT.

Au demarat apoi in tromba, insa la scurta vreme s-au intors in dreptul controlorilor de bilete. Le-au spus acestora ca, daca ar fi stiut ca sunt controlori, i-ar fi lovit cu masina. Apoi, au inceput sa ii scuipe, iar unul dintre agresori a scos un spray lacrimogen pe care l-a pulverizat direct in ochi angajatului STPT.

„Avem numarul de inmatriculare al masinii, s-a facut sesizare al politie, iar in momentul in care vor fi identificati autorii, vom face o plangere penala pe numele lor. Colegul nostru a fost ranit in urma incidentului si are nevoie de ingrijiri medicale”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Nicolae Bitea, directorul STPT.

Controlorul caruia i-a fost pulverizat spray lacrimogen in ochi a fost dus de urgenta la Clinica de Oftalmologie, unde medicii ii acorda ingrijiri.

Exit mobile version