Opinia Timisoarei

Constantin Ostaficiuc, liderul PDL Timis, vrea sa candideze pentru un loc in Parlamentul European! Are sprijinul colegilor din filiala

TIMISOARA. Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, a anuntat ca vrea sa candideze pentru un loc in Parlamentul European, din partea Partidului Democrat Liberal. El a solicitat sustinerea organizatiei Timis a partidului.

In cadrul unei intalniri care se desfasoara la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timisoara, in care cei doi prezidentiabili ai PDL Gheorghe Falca si Catalin Predoiu isi prezinta proiectele, liderul PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, a anuntat ca intentioneaza sa intre in cursa pentru un loc de parlamentar european, la alegerile de anul viitor.

Ostaficiuc le-a solicitat colegilor sai de partid, sustinerea, iar acestia i-au raspuns afirmativ prin ridicarea mainii.

Cat priveste o candidatura pentru un nou mandat la conducerea filialei PDL Timis, Ostaficiuc nu este inca decis. Mai are timp sa se gandeasca.

E posibil da, e posibil nu ( sa candideze la sefia PDL Timis – n.r.) . De ce sa nu imi permita legea? Decizia mea va fi luata pana in 25 noiembrie. Depinde exclusiv de decizia mea, e o decizie personala„, a spus Ostaficiuc.

Alegerile pentru conducerea PDL Timis vor avea loc la sfarsitul acestei luni,  in 28 noiembrie.

Exit mobile version