Opinia Timisoarei

Constantin Ostaficiuc il contrazice pe ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi: Centura de sud e cuprinsa pentru finantare pe bugetul 2014 – 2020 al comunitatii europene!

TIMISOARA. Ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi, prins pe picior gresit. N-avea habar ca centura de sud a Timisoarei are finantare!

Constantin Ostaficiuc, liderul Consiliului Judetean Timis  il contrazice categoric pe ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi care a spus, la Timisoara, ca nu exista finantare pentru centura de sud a Timisoarei. Vezi declaratiile liderului CJT!

Constantin Ostaficiuc a precizat ca centura de sud a Timisoarei va fi cuprinsa in proiectul de buget al comunitatii europene din 2014 – 2020.

Centura de sud va avea finantare, va fi cuprinsa in bugetul comunitatii europene pe 2014 – 2020. Ma asteptam ca domnul ministru sa gaseasca o solutie. ma asteptam ca in conditiile unui nou Guvern sa vina cu solutii pentru acest proiect. Noi am facut cei 12 kilometri de centura, ma asteptam ca noul ministru sa vina cu propuneri concrete pentru cealalta parte a centurii„, a declarat Ostaficiuc.

Liderul CJT crede ca noul ministru al Transporturilor „traieste in alta tara” si ca in mandatul sau de ministru al IMM „uitase definitiv de Timis”.

Domnul ministru traieste in alta tara. A trait in alta tara in ultimii ani, mai exact. Judetul Timis fost cuplat perfect la Guvernul Romaniei. Cand era ministru la IMM uitase de Timis. Daca imi aduc aminte, uitase definitiv de Timis, ne-a ajutat sa nu avem investitia Mercedes la Timisoara, de 1,2 miliarde de euro„, a mai spus Ostaficiuc.

Prezent la Timisoara, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi a declarat ca momentan nu sunt bani pentru construirea centurii de sud a Timisoarei si ca in ultimii ani Timisoara si judetul Timis n-ar fi fost in atentia Guvernului.

 CITESTE SI: Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, la Timisoara: Nu avem finantare pentru inchiderea soselei de centura, dar vom pune din nou proiectul pe tapet. Ministrul n-avea habar cat este restrictia de viteza pe autostrada Timisoara-Arad!

Exit mobile version