Opinia Timisoarei

Constantin Ostaficiuc candideaza pentru functia de primvicepresedinte al PDL

Vrea sa se numere printre liderii nationali ai partidului! Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc si-a depus candidatura pentru functia de prim vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal.

In aceasta seara a expirat termenul pentru depunerea candidaturilor la sefia partidului pentru alegerile care vor avea loc saptamana viitoare in cadrul congresului PDL de la Bucuresti.

Pentru functia de primvicepresedinte s-au inscris Sorin Frunzaverde, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Theodor Baconschi si Constantin Ostaficiuc.

„Intr-adevar, s-a incheiat perioada in care se putea opta pentru o functie la nivel central in PDL. Eu am optat pentru functia de prim-vicepresedinte. Din Timis si-au mai exprimat intentia de a candida la functia de secretar, Alin Popoviciu, iar pentru functia de membru in Comisia de revizie si control, Petrisor Morar”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Constantin Ostaficiuc.

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader si-a retras candidatura pentru funcţia de primvice, in timp ce presedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, s-a alaturat lui Cezar Preda si Ioan Oltean in cursa pentru postul de secretar general.

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a facut un pas inapoi si s-a retras din Biroul Permanent National. Acesta a anuntat ca nu va mai candida pentru nicio functie.

Dat ca posibil candidat pentru functia de primvicepresedinte, Gheorghe Falca va ramane asadar dupa congresul PDL in afara organizatiei centrale a democrat-liberalilor. Cel mai probabil, liderul PDL Arad a luat aceasta decizie si din pricina dosarului de coruptie aflat de mai multa vreme pe rolul instantelor. Primarul Aradului e acuzat ca a primit mita sub forma unui schimb imobiliar mai mult decat avantajos (o vila pentru un apartament la bloc) pentru a-i ajuta pe doi oameni de afaceri sa obtina un teren din domeniul public al municipiului la un pret de peste trei ori mai mic decat cel real.

Exit mobile version