Opinia Timisoarei

Consiliul Local Timisoara va da bani, 1 milion de lei, la Poli pana in vara, daca clubul asigura gratuitate la meciurile de pe teren propriu pentru copii sub 14 ani, fostii deportati politici si pentru revolutionari

TIMISOARA. Consilierii locali din Timisoara vor transa problema clubului Poli Timisoara marti, 13 decembrie, in plenul Consiliului Local! Consilierii vor in continuare sa dea bani la echipa fanion a orasului, insa ii impun patronului Marian Iancu reguli extrem de dure. Alesii locali vor sa dea doar 1 milion de lei, fata de 4,5 milioane cat primea pana acum clubul de pe Bega, pana in vara lui 2012.

Intr-un proiect de hotarare initiat de consilierii locali Petru Ehegartner, Ciprian Bogdan, Ciprian Jichici, Adriana Blaj si Traian Stoia clubul va trebui ca la finalul acestui campionat sa promoveze in elita, dar si sa ofere gratuitati mai multor categorii de timisoreni. Este vorba despre copii sub 14 ani, fostii detinuti politici, fostii deportati in Baragan, revolutionari, veterani de razboi si persoane cu handicap care au domiciliul stabil in Timisoara.

Clubul alb-violet va fi obligat astfel, sa incheie contracte de colaborare, asociere sau protocoale cu scolile de profil sportiv din Municipiul Timisoara, are, de asemenea, obligatia sa promoveze jucatorii din propria pepiniera, dar si sa inscriptioneze pe tricouri insemnele: Primaria Timisoara sau Consiliul Local Timisoara. Tot la capitolul obligatiuni, conducatroii clubului timisorean trebuie „prin atitudine, comportamentul si manifestarile lor, sa promoveze un climat de fair – play si nu sa afecteze imaginea Municipiului Timisoara„, se mai arata in proiectul de hotarare.

In final, „in urma unui audit efectuat de auditori independenti se va stabili datoria reala a societatii comerciale sportive SC Politehnica SA catre statul roman, jucatori, antrenori, cluburi straine sau autohtone, furnizori interni si externi, autoritati locale si judetene, impresari si catre orice persoana fizica sau juridica. D-nul Marian Iancu va achita toate aceste datorii, garantand intr-o forma juridica credibila obtinerea licentei pentru Liga II si Liga I„, se mai arata in proiectul de hotarare.
DESCARCA CONTRACTUL DE ASOCIERE DINTRE CLT SI PRIMARIE!  

Exit mobile version