Opinia Timisoarei

Consiliul Judetean Timis, obligat sa inapoieze doua milioane de lei Guvernului Ponta

TIMISOARA. Consilierii judeteni se vor intalni in sedinta de plen din aceasta luna in care vor rectifica bugetul judetului in sens negativ deoarece vor trebui sa inapoieze 2 milioane de lei Guvernului, bani alocati in luna aprilie.

Potrivit consilierului judetean, Daniel Preunca, membru al Comisiei economice din CJT, Legislativul judetului va inapoia Guvernului suma de 2 milioane de lei, bani alocati judetului Timis de catre Guvernul Romaniei in luna aprilie.

Banii fusesera impartiti la investitii si pentru salariile autoritatilor locale, insa acum se vor intoarce la pusculita actualului Guvern.

Din pacate, printre primele ordonante ale acutalului Guvern se numara si cea prin care Executivul retrage banii dati autoritatilor locale si judetene de fostul Guvern, in luna aprilie. Putem spune ca pana acum, Timisul a fost cel mai favorizat judet din tara in privinta alocarii de bani pentru investitii. Pana acum, deoarece actualul Guvern a decis sa ne retraga banii primiti. Cu toate acestea, sa nu uitam ca majoritatea in Consiliul Judetean nu apartine PDL, ci partidelor din USL„, a declarat Daniel Preunca.

Plenul  Consiliului Judetean Timis in care se va face aceasta rectificare bugetara va avea loc in 24 mai, de altfel aceasta este ultima sedinta de plen a actualului CJ.

Exit mobile version