Opinia Timisoarei

Consilierul Radu Toanca: Dominic Fritz – demisia urgenta! Marketingul politic si minciunile pe Facebook ucid oameni!

TIMISOARA. Dupa tragedia petrecuta la Timisoara miercuri seara, cand un om a murit, iar fiica sa a ajuns intoxicata la spital, cei doi incalzindu-se la aragaz intrucat locuinta racordata la Colterm a ramas in frig, la fel ca cele ale altor 50.000 de familii din oras, consilierul PSD Radu Toanca ii cere imperativ demisia primarului Dominic Fritz si atentioneaza ca vor urma plangeri penale.

CITESTE SI: Explicatiile lui Dominic Fritz pentru frigul ce continua in casele timisorenilor si in spitale dupa ce nu a incheiat contractul cu furnizorul de gaz pentru Colterm. Intre timp, un om a murit pe cand se incalzea la aragaz 

Dominic Fritz – demisia urgentă din funcția de primar ! Au început să moară timișoreni din cauza incompetenței și aroganței useriste !
Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpa , neglijență și abuz în serviciu !
Demisia urgentă este singura soluție pentru stoparea haosului medical pe care l-ați declanșat în prag de iarna in Timișoara !
Domnilor Fritz , Lațcău , Creiveanu – jos mâinile de pe Colterm și mai terminați erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz ! Nu mai aveți nicio calitate juridică ! Am vazut cu toții câtă credibilitate mai aveți !
Lăsați conducerea companiei, administratorul judiciar si specialiștiilor care se pricep să reporneasca in Timișoara caldura !
Marketingul politic si minciunile pe Facebook ucid timișoreni domnule primar !
DEMISIA astăzi !„, a transmis consilierul local al PSD Radu Toanca.

CITESTE SI: Caloriferele sunt reci la Timisoara. Ministrul Energiei: Problema caldurii nu e rezolvata. Administratia Fritz n-a semnat contractul cu furnizorul de gaz 

Va reamintim, miercuri, Dominic Fritz anunta reusita unor negocieri cu un nou furnizor de gaz temporar pentru Colterm, intr-o solutie de avarie, sustinand ca avea sa revina caldura in locuinte si spitale, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Intre timp, s-a produs si o tragedie. Un barbat a murit, iar fiica acestuia a ajuns intoxicata la spital, dupa ce s-au incalzit la flacara aragazului in apartamentul lor racordat la Colterm, in zona Kiriac din Timisoara. Detalii mai jos!

CITESTE SI: Primele victime ale frigului din case la Timisoara? Un barbat a murit, iar fiica lui s-a intoxicat in apartamentul racordat la Colterm. Se incalzeau la aragaz

De marti de la orele pranzului, peste 50.000 de locuinte si spitale din Timisoara stau fara incalzire si apa calda, dupa ce administratia Fritz a anuntat intrarea in insolventa a Colterm, iar E.On a decis sa inchida robinetul de teama ca nu-si va mai incasa banii, compania de termoficare avand datorii de 76 de milioane de lei fata de furnizorul traditional de gaz.

Exit mobile version