Opinia Timisoarei

Consilierul local PNL Ciprian Jichici: ADP face legea in parcarile din Timisoara si blocheaza doar masinile scumpe!

TIMISOARA. ADP o comite din nou! Consilierul local Ciprian Jichici spune ca angajatii ADP fac legea in parcarile din oras. Ii acuza pe cei de la Administrarea Domeniului Public ca angajatii lor blocheaza numai masinile scumpe si dau amenzi preferential.

Jichici spune ca angajatii ADP au verificat masinile parcate pe o strada din Timisoara si au blochat-o pe cea mai scumpa, „o marca germana de top”, desi erau parcate si alte masini care nu aveau TelPark.

„A fost un abuz care a fost comis chiar sub ochii mei. In cursul zilei de ieri, pe strada Academician Alexandru Borza din Timisoara, a aparut una din masinile acestei societati. Angajatii au analizat timp de cicrca un sfert de ora situatia existenta pe strada, dintre care au decis sa blocheze un singur autoturism, intr-un mod paradoxal. A fost vorba desigur despre cel mai scump. Nu cunosc proprietarul, dar am aruncat o privire sa vad daca nu cumva era singura masina care nu era in regula. Pe o raza de circa 100-150 de metri erau cel putin alte zece masini care nu erau in regula din punct de vedere al sistemului TelPark”, a explicat consilierul PNL.

Alesul local va face o interpelare in viitoarea sedinta de Consiliu Local, ca sa afle in acest fel care este criteriul dupa care angajatii ADP determina cine plateste amenzi si ce masini se ridica. Potrivit lui Jichici, aceste actiuni ale celor de la ADP se repeta foarte des in ultimul timp. El ne-a spus ca primeste saptamanal sesizari de la timisoreni privind abuzurile ADP si a facut un apel la conducerea societatii sa analizeze criteriile angajatilor.

Ciprian Jichici a amintit si de cazul prezentat de www.opiniatimisoarei.ro, cand cei de la ADP au ridicat o masina in care dormea un copil de 12 ani. El se considera o „persona non grata” pentru societatea Administrarea Domeniului Public.

Reprezentantii ADP n-au putut fi contactati pentru a comenta acuzatiile lui Ciprian Jichici.

Exit mobile version