Opinia Timisoarei

Consilierii judeteni, suparati ca CJT nu le face… reclama. Nu apar la televizorul din sala de sedinta si nici macar in ziarul insitutiei. ‘Si fata noastra e fotogenica’. Cine spune asta?

TIMISOARA. In plenul Consiliului Judetean Timis, mai multi alesi si-au exprimat nemultumirea ca nu sunt bagati in seama de conducere si ca fetele lor nu apar nici in ziarul CJT, nici pe monitoare.

Primul care si-a exprimat  indignarea a fost vicepresedintele Consiliului judetean Timis, Marian Vasile.

Cand se filmeaza plenul consiliului judetean, as dori sa fiu si eu in acest cadru. Vad ca tot se repeta acest lucru. Vad ca sunt aceleasi trei persoane. De acum inainte as vrea si eu sa fiu in cadru„, a spus Vasile, referindu-se la monitorul instalat pe perete in sala de sedinta.

La finalul intrunirii de azi, un alt consilier judetean, PP-DD-istul Ilie Bertea a tinut si el sa isi spuna nemultumirea: nu si-a gasit poza in ziarul Consiliului judetean Timis.

Sa stiti ca si fata noastra este fotogenica. Presa sa ia aminte ca noi existam si ca nu trebuie sa platim sa ajungem in ziare care sunt platite de Consiliul Judetean. Eu cred ca nu este un ziar personal al USL, este si al nostru, si as vrea sa aparem si noi aoclo. Nu pe prima pagina„, a spus Bertea, tinand in mana ziarul Agenda CJT.

Titu Bojin, presedintele CJ Timis, le-a atras atentia editorilor Agendei CJT sa ii bage in seama si pe consilieri, in numerele viitoare.

Exit mobile version