Opinia Timisoarei

Confruntare electorala: 100 de minute cu candidatii la presedintia CJ Timis si la Primaria Timisoara

TIMISOARA. Principalii candidati la functiile de presedinte al Consiliului Judetean Timis si Primaria Timisoara sunt invitati la doua dezbateri diferite, pe teme de interes general. Dezbaterile sunt organizate de Coalitia 52.

Coalitia 52 din Timisoara a invitat 5 dintre candidatii la presedintia CJ Timis si 6 candidati la Primaria Timisoara la doua confruntari care se vor desfasura la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.

Prima dezbatere are loc in data de 6 iunie, de la ora 13, iar invitati sunt:  Constantin Ostaficiuc (PDL), Francisc Halasz (UDMR), Adrian Diaconu (PPDD), Iosif Ingrisch (UNPR) si Titu Bojin (PSD). Cei sase isi vor prezenta viziunea cu privire la grija pentru mediu ca si componenta a responsabilitatii sociale, precum si trei proiecte pe care se angajeaza sa le duca la indeplinire pe parcursul mandatului.

Cea de-a doua dezbatere are loc pe data de 7 iunie, de la ora 15, unde sunt invitati Adrian Orza (UPT), Gheorghe Noditi (PDL), Grigore Trif (PRM), Ioan Coriolan Garboni (Ind), Ion Raducanu (UNPR) si Nicolae Robu (USL). Acestia vor prezenta atat viziunea proprie privind relatia cetatean- autoritate locala in elaborarea strategiilor si deciziilor la nivelul primariei, cat si trei proiecte pe care se angajeaza sa le duca la indeplinire pe parcursul mandatului.

Candidatii vor avea la dispozitie 100 de minute in care isi vor exprima punctele de vedere.

Exit mobile version