Opinia Timisoarei

Conform planului. SCM Timisoara s-a impus in Cupa Romaniei de baschet la Sighet

TIMISOARA. Au plecat ca favoriti si si-au respectat statutul. Au fost si unele emotii, dar in cele din urma „Leii din Banat” s-au impus convingator. SCM Timisoara trece cu bine printr-o perioada cu multe partide de campionat si Cupa.

CITESTE SI: Inca doi jucatori pentru ASU Politehnica Timisoara. Echipa suporterilor a ajuns la 5 transferuri 

Dupa cele doua victorii extraordinare din Top 6, acasa cu Sibiu si la Oradea, elevii lui Cristi Bota s-au impus si in prima mansa a turului 3 din Cupa Romaniei. SCM a invins la Sighet, o echipa din a treia grupa valorica, 84-57 intr-un joc in care a condus cu un maxim de 31 de puncte.

CITESTE SI: Cu pistolul la brau, se plimba prin centru, la Timisoara. Explicatiile unui barbat, dupa ce a fost oprit de politisti 

Nu a fost insa chiar flaore la ureche, chiar daca la prima sirena banatenii aveau un ecart de 10 puncte. Sighetul, care are 3 americani care joaca un baschet de calitate au egalat la 35 si apoi au facut 38-38 in primele minute ale sfertului 3. SCM a trecut la lucruri serioase si s-a distantat repede la 56-40, moment in care se punea doar problema diferentei finale. S-a incheiat 84-57, intr-un final de joc in care antrenorul Cristi Bota a dat o sansa si juniorilor sa prinda minute. De fapt, 11 din cei 12 jucatori inscrisi pe foaie au si punctat.

Marko Stojadanovic a adunat 17 puncte pentru invingatori, in doar 21 de minute, in timp ce .Vladan Vukosavljevic a adugat 12, la fel ca Brown Sherwood.

Pentru banateni urmeaya duminica un meci de foc acasa cu Clujul, apoi returul din Cupa cu Sighet.

Exit mobile version