Opinia Timisoarei

Confesiunile unui model online! Ce inseamna sa lucrezi in domeniul videochat-ului? Mituri spulberate pas cu pas

Este una dintre cele mai controversate din Romania, un tabu, cu toate astea din ce in ce mai multe tinere se indreapta spre meseria de model online. Unele dintre ele stiu ce inseamna aceasta, altele pur si simplu sunt atrase de mirajul statutului de vedeta, fie ea chiar si in lumea virtuala.

Nicoleta, un model online al studioului de videochat Live Cams Mansion, povesteste cum a ajuns ea sa lucreze in domeniu, cati bani castiga, dar a marturisit si care este cel mai mare regret al ei, intr-un interviu acordat opiniatimisoarei.ro.

Cand ai inceput meseria asta, care e destul de controversata in Romania, ai facut-o in cunostinta de cauza?

Nu stiam absolut nimic despre asta, nu am inceput sa lucrez in domeniu printr-o recomandare pur si simplu. Singura am descoperit ce inseamna sa lucrezi  ca model de videochat si am ramas in domeniul asta. Eu am inceput singura de acasa, am descoperit totul din pura intamplare si am spus ‘de ce nu?’,  pentru ca indeplineam toate conditiile care se cereau.

Cum a fost prima data?

A fost interesant, a fost altceva fata de ceea ce traisem eu pana atunci.  In primul rand, a vorbi cu cineva online este distractiv. Partea buna e ca se pot face si bani. A fost tot mai interesant cu trecerea timpului. Te indeamna sa iti depasesti limitele.

Este o meserie grea?

Nu este o meserie grea, este o meserie care impune ca modelul sa fie disciplinat si motivat sa faca asta. Trebuie sa iti doresti cu adevarat sa faci asta pentru ca, daca nu, nu o sa reusesti.

De cand timp practici aceasta meserie?

Eu lucrez de 4 ani ca model online. La incept, cum am mai spus, am lucrat de acasa ca model independent, dar este greu sa te descurci singura, asa ca am apelat la o agentie, la Live Cams Mansion, si cred ca a fost cea mai buna decizie pe care am putut sa o iau. Am inceput sa lucrez cu ei, chiar daca pe piata sunt mai multe studiouri. Ei mi-au inspirat cea mai mare incredere si am reusit in doar 5 luni sa ajung la castiguri de 3.700 de dolari lunar. Si totul perfect legal.

Care este programul tau?

Eu nu stau foarte mult online, dar si cand o fac incerc sa castig cat mai mult. Inainte, ca model independent, stateam 3-4 ore pe zi. De cand lucrez la studio, muncesc si 7 ore, depinde de starea pe care o am. Totul depinde de cum ma simt in ziua aceea, deoarece utilizatorii au de suferit, daca eu nu ma simt bine, pentru ca simt ca nu sunt eu. La studioul la care sunt eu angajata am insa toate conditiile sa fiu in forma. Lucrez intr-o vila frumoasa, eleganta, din Timisoara, cu camere individuale, intr-un decor sic, apoi mai sunt o multime de beneficii, am abonamente la servicii de intretinere, sala, cosmetica. Am tot ce-mi trebuie sa fiu relaxata, binedispusa.

Familia si prietenii tai stiu ce faci tu?

Da, au stiut de la inceput si au fost de acord. Nu au avut incotro, pentru ca eu am ales sa fac asta si le-am cerut sa accepte. Nu au nimic impotriva, stiu prietenii, stie familia.

Au fost reactii negative vizavi de ocupatia ta?

Da au fost. In primul rand din partea prietenelor. Pentru ca sunt invidioase pe meseria asta, dar mai ales pe banii pe care ii castig. In primul rand, nu stiu ce inseamna meseria asta. Cred ca unele dintre ele si-ar dori sa o practice, dar nu au curajul necesar. In domeniul asta trebuie sa fii o persoana dezinvolta si curajoasa, ceea ce ele nu sunt.

Multa lume asociaza a fi model online de videochat cu prostitutia, care este adevarul?

Total gresit. Pentru ca noi nu ne intalnim cu nimeni, nu ne atinge nimeni si nu ne plateste nimeni pentru asa ceva. Totul se intampla intr-o lume virtuala, online. Practic, noi vindem niste iluzii virtuale.

Ai regrete?

Singurul meu regret este ca nu am intrat in acest domeniu la 18 ani si ca am asteptat pana la 22 de ani.

Mai multe AICI!

Exit mobile version