Opinia Timisoarei

Conexiune intre comunele din sudul Timisoarei si DN6. Drum proaspat asfaltat, deschis circulatiei

TIMISOARA. Avem o noua legatura rutiera intre DN6 si comunele din sudul Timisoarei. Consiliul Judetean Timis a finalizat lucrarile la drumul dintre Bazos si Bazosu Nou, care asigura o buna conexiune cu Recasul.

CITESTE SI: Consiliul Judetean da un ultimatum Primariei Timisoara: Daca nu preda stalpii de sustinere a firelor de troleibuz ca sa se poata largi drumul prin Dumbravita la 4 benzi, se pierd banii europeni

Inainte sa preluam drumul, acesta a fost unul comunal, de pamant, aproape impracticabil. Am turnat asfalt pe o distanta de 6 km, iar pentru a oferi un traseu viabil, am amenajat si trecerea la nivel cu calea ferata din proximitatea Recasului.
Drumul este deschis circulatiei, asfaltat si marcat, singurele demersuri ramase de facut fiind relocarea unor retele electrice.
Noua legatura are o importanta si mai mare daca o privim intr-un context mai larg, alaturi de o alta investitie majora a Consiliului Judetean, de modernizare a drumul dintre Urseni si Giroc. Vom crea astfel o legatura alternativa intre cea mai mare comuna ca populatie din judet si orasul Recas. Gandim toate investitiile integrat, pentru a maximiza beneficiile pentru cetateni„, transmite presedintele Consiliului Judetean Timis Alin Nica.

Exit mobile version