Opinia Timisoarei

Conducerea Politehnicii Timisoara face lucruri trasnite: a mai dat afara trei jucatoare

TIMISOARA Sub impresia unor despartiri amiabile, se ascund insa decizii ciudate ale conducerii clubului de fotbal feminin Politehnica Timisoara. In ultimele zile, clubul a anuntat ca s-a despartit de 9 (!) jucatoare. Se pare insa ca nu este decizia antrenorului si a conducerii clubului.

CITESTE SI: Eliminare la indigo. Inca un absolvent de liceu dat afara din examenul de Bacalaureat, la Timisoara 

Asadar, dupa ce nu s-a mai dorit continuarea cu Genoveva Rosie, Clara Rosu, Denisa Hategan, Cristina Sucila, Cristina Codrescu si Larisa Grigore, unele dintre ele titulare incontestabile si jucatoare valoroase, astazi clubul a anuntat ca nu va conta pe alte trei jucatoare.

Melisa Sodinca s-a alaturat Politehnicii Timișoara in 2021, ca si componenta a lotului Fortunei Becicherecu Mic. In tricoul alb-violet are 35 de meciuri in Liga 1 si Cupa României, competitii in care a marcat 12 goluri. In sezonul 2022-2023 a avut o contributie importanta la promovarea Politehnicii Timisoara 2 din Liga 3 in Liga 2, competitie în care a marcat 8 goluri. Melisa era una din jucatoarele cele mai vechi din echipa si una din cele mai apreciate fotbaliste, care in trecut a imbracat si tricoul nationalei, pe cand evolua la CFR Timisoara.

Nikolina Cakovic a venit in vara lui 2022 si a strans 18 aparitii pentru Politehnica, meciuri in care a marcat un total de 12 goluri.

Tristan Corneil s-a alaturat echipei în luna martie a acestui an si a jucat 9 meciuri in Liga 1 si Cupa Romaniei.

Asadar, despartirile „aberante” continua la una din cele mai solide echipe din intreg Banatul. Ca asa se intampla cand lucrurile merg bine…

Exit mobile version