Opinia Timisoarei

Concurs la Politia Locala Timisoara. Se cauta director care sa stie sa lucreze pe calculator si sa vorbeasca o limba straina la nivel mediu. Restul conditiilor

TIMISOARA. A fost scos la concurs postul de director executiv la Directia Politia Locala Timisoara, iar cei care vor sa ocupe aceasta functie au timp pana la sfarsitul lunii ianuarie sa isi depuna dosarele.

Conform anuntului postat pe site-ul primariei, candidatii trebuie sa aiba studii universitare absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in stiinte juridice, stiinte administrative, stiinte militare, informatii si ordine publica, stiinta sportului si educatiei fizice, stiinte economice.

De asemenea, este obligatoriu ca, pentru a ocupa functia de director la Politia Locala, candidatii sa aiba un master in administratie publica, management sau in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice sau cu diploma echivalenta conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile şi completarile ulterioare.

Candidatii mai trebuie sa stie sa foloseasca MsOffice la nivel mediu, sa cunoasca una din limbile engleza/franceza/germana (citit, scris, vorbit) la nivel mediu si sa aiba o vechime in specialitatea studiilor de minimum 7 ani.

Dosarele de concurs pot fi depuse in perioada 12 ianuarie 2022 – 31 ianuarie 2022, la sediul Primariei Municipiului Timisoara, bdul C.D.Loga nr.1, parter, camera 8.

Candidatii care vor trece de selectia dosarelor vor sustine testarea competentelor lingvistice de comunicare in limbi straine pe data de 10 februarie 2022, de la ora 9 si proba de testare a competentelor in domeniul tehnologiei si informatiei IT in data de 10 februarie 2022, de la ora 11. Proba scrisa va avea loc pe data de 14 februarie 2022, de la ora 10.

Mai multe informatii despre acest concurs puteti gasi aici.

Va reamintim, in ultimii ani, Politia Locala Timisoara a fost condusa de directori interimari, intrucat nu a fost organizat niciun concurs pentru ocuparea acestui post.

Exit mobile version