Opinia Timisoarei

Concurs de fotografie la Muzeul National al Banatului din Timisoara. Se cauta cea mai frumoasa casa din Banat

TIMISOARA. Muzeul National al Banatului vrea sa stie care este „Cea mai Frumoasa Casa din Banat„, iar pentru asta lanseaza un concurs de fotografie la care pot participa atat amatorii, cat si profesionistii.

Cei care vor sa participe la competitia ajunsa la a treia editie pot inscrie 3 fotografii in concurs si acestea vor fi trimise pe adresa concursmnab@gmail.com. Candidatii trebuie sa trimita pozele cu denumirea fiecareia, dar si numele si prenumele autorului si numarul de telefon.

Termenul limita pentru depunerea fotografiilor este 31 octombrie, iar castigatorii vor fi anuntati pe 7 noiembrie.

„Concurentii pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de ‘Cea Mai Frumoasa Casa din Banat’ iar la sfarsitul perioadei de inscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra in finala. In ultima saptamana a concursului, publicul va avea dreptul sa isi aleaga preferatele”, transmit reprezentantii Muzeului National al Banatului.

Juriul este format din: Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Sepetan – fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic si Publicul, care-si va exprima parerea prin votul acordat fotografiilor in ultima saptamana a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.

Premiile, consta in carti si obiecte de arta in valoare de 15.000 lei, si vor fi impartite astfel:
Locul I: 5.000 lei
Locul II: 4.000 lei
Locul III: 3.000 lei
Mentiuni: 3000 lei

Fotografiile finaliste, 12 la numar, vor avea ocazia de a reprezenta cate o pagina din calendarul Muzeului Național al Banatului 2023.

Exit mobile version