Opinia Timisoarei

Concluzia primarului Nicolae Robu dupa ruperea USL: Timisoara NU e atat de dependenta de banii de la Guvern

TIMISOARA. Dupa ce timisorenii au fost indemnati in campania electorala de candidatul Nicolae Robu sa voteze USL pentru ca numai avand un primar de aceeasi culoare politica precum cea a guvernului orasul va avea in sfarsit intaietate la fondurile de la Bucuresti, acum, dupa ruperea aliantei, edilul spune ca Timisoara nu e atat de dependenta de banii de la centru.

Aceasta, desi de mai bine de 1 ani si jumatate, in ciuda promisiunilor, si avand primar din sanul puterii, Timisoara n-a vazut niciun sfant pentru proiecte.

Nu stiu ce are de pierdut Timisoara, Timisoara nu este atat de dependenta de fondurile de la Guvern, asa cum s-a creat de-a lungul timpului impresia ca ar fi. Nu m-am plans ca n-am primit niciun leu„, a spus primarul.

Nicolae Robu recunoaste resemnat ca promisiunile au fost desarte si ca Timisoara a asteptat degeaba banii de la Bucuresti.

„Niciun leu pentru Timisoara nu a fost primit pe proiecte. La Spitalul de Copii a fost o discutie politicianista, pentru ca nu poti sa dai bani pentru o constructie, daca nu sunt proiectele facute. Or, au fost alocati niste bani intr-un moment in care era clar ca nu o sa fie cheltuiti„, a recunoscut Robu.

Edilul tine sa-i asigure insa pe timisoreni, pentru binele orasului, nimic nu-i va sta in cale.

Pentru mine, personal, nu prea conteaza cum va fi, eu nu urmaresc decat interesele Timisoarei si daca cineva ma va obstructiona, am forta necesara de a face cunoscute lucrurile acestea cetatenilor. Pana la urma cred ca voi avea capacitatea de a-i pune la punct pe cei care obstructioneaza proiectele Timisoarei„, a precizat primarul.

Exit mobile version